2010

Hej folket!
Ledsen att min uppdatering varit allt annat än bra över julen och nyår. Men jag kände att jag behövde en bloggpaus. Känner sån oerhörd press när jag bloggar, ni blir så upprörda när jag inte skriver mina 6 inlägg om dagen! *ironin ringde*

Har iaf haft en mysig tid med min familj och vänner. Fick lite (2 st) julklappar eftersom jag tydligen är för gammal för sånt. Vem bestämde det liksom? Skulle vilja ta ett och två snack med den personen. Tappade min systemkamera i marken och firade nyåret med tripp, trapp och trull.
Spelade årets första match mot Kullavik, vilka vi totalt körde över. 42-84 blev slutresultatet, och trots de obligatoriska domarförbannelserna gjorde jag en bra match. Kanske kan 2010 bli bra trots allt?
Igår bokade jag min Portugalresa till min underbaraste nilofar. 24 februari är det dags för en veckas mys och allt som hör till. Sa jag att jag längtade ihjäl mig??? En bra biljett fick  jag också, 1900 kr med Lufthansa. I för sig en mellanlandning i Frankfurt men det överlever jag allt! Sen tog min älskade Kusse Anna sitt efterlängtade körkort, många 1000-tals grattiskramar till dig. Den 12 februari ska jag fira dig hjärtat!!!
Nu.
Tillbaka till jobbet!